Κωδικός: 033709.1Y

Aetrex Compete Youth Ορθωτικά Παιδικά Πέλματα για Πλατυποδία

65,00 €
Μέγεθος
Άμεσα διαθέσιμο

ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ

Απορρόφηση Κραδασμών

Πλατυποδία

Κοιλοποδία

Κότσι

Πόνο στην Φτέρνα

Aetrex Compete Youth Ορθωτικά Παιδικά Πέλματα για Πλατυποδία

SKU: L420Y

Το παιδικό ορθωτικό πέλμα Aetrex Compete L420, το πλέον ελαφρύ και ανθεκτικό ορθωτικό, παρέχει εξαιρετική προστασία, απορρόφηση κραδασμών και σωστή υποστήριξη της καμάρας κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων των παιδιών. 

Παρέχει βέλτιστη στήριξη και απαράμιλλη άνεση και βοηθά το πόδι με βλαισοπλατυποδία να εξισορροπηθεί, να βελτιωθεί η συνολική στάση του σώματος του και να αισθάνεταιτο παιδί υπέροχα ανά πάσα στιγμή, ακόμα και μετά από τις αθλητικές του δραστηριότητες.

Με την πρωτοποριακή καμάρα Lynco, σημα κατατεθέν των ορθωτικών πελμάτων Aetrex και τακουνάκι στο πίσω μέρος είναι το πλέον κατάλληλο για παιδιά με χαμηλές καμάρες ή επίπεδα πόδια.

Χαρακτηριστικά:

  • Άνω Στρώμα: Αντιμικροβιακή επένδυση CopperGuard®, προστατεύει από βακτήρια και μύκητες και προλαμβάνει τις οσμές.
  • Κεντρικό Στρώμα: Πολυουρεθάνη Pro-Shox για απορρόφηση κραδασμών
  • Βάση: Πολυουρεθάνη AeroCell™ για υψηλή ανθεκτικότητα και στήριξη.
  • Προτείνεται για: Καθημερινές Δραστηριότητες.
  • Καλύτερο για: Παπούτσια για Περπάτημα, Καθημερινά Παπούτσια

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ειδική Διαμόρφωση

Σχεδιασμένο για να βοηθά στην αντικραδασμική προστασία και τη σταθεροποίηση του πίσω μέρους του ποδιού, ώστε να μπορείτε να παραμένετε δραστήριοι στα πόδια σας όλη την ημέρα.

Πολυουρεθάνη

Διαθέτει τεχνολογία για μεγαλύτερη απορρόφησή κραδασμών και μια βάση ιδανική για υψηλή απόδοση, χάρη στην μέγιστη επιστροφή ενέργειας που προσφέρει.

Αναγνωρίζονται και εγκρίνονται από την Αμερικανική Ποδιατρική Εταιρεία

Τα ορθωτικά πέλματα της Aetrex συνιστώνται από γιατρούς και ποδίατρους παγκοσμίως, ως το # 1 ορθωτικό σύστημα. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν ότι τα πέλματα Aetrex, παρέχουν τον πιο εύκολο, οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο για μέγιστη άνεση και υποστήριξη εντός των υποδημάτων τους.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

Στοχευμένη Στήριξη Καμάρας

Η υποστήριξη της καμάρας στη σωστή θέση είναι ζωτικής σημασίας. Κοιτώντας τα ξυπόλητα πόδια μας, η κορυφή της καμάρας φαίνεται να βρίσκεται στη μέση του ποδιού. Στην πραγματικότητα όμως η κορυφή βρίσκεται πιο πίσω. Το σχήμα, η θέση και τo ύψος της μοναδικής υποστήριξης καμάρας των πελμάτων της Aetrex, ευθυγραμμίζονται στη σωστή θέση για να βοηθήσουν στην υποστήριξη του σώματός μας από το έδαφος προς τα πάνω. Η θέση της καμάρας στα πέλματα Aetrex έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην ανακούφιση από την πελματιαία απονευρωσίτιδα και τον κοινό πόνο στη φτέρνα ή την καμάρα. Επιπλέον, βοηθάει στην υποστήριξη της φυσικής ευθυγράμμισης, μειώνοντας την πίεση στα γόνατα, τα ισχία και τη μέση μας.

Τσαγιαννίδης Ορθοπεδικά - Ιατρικά

Επίσημος διανομέας της Aetrex Worldwide Inc., στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Copyright © Tsagiannidis Medical. All rights reserved.