Πελματογράφος Aetrex Albert 2 Pro

Προσφέρετε στους πελάτες σας εξατομικευμένη άνεση με τον πελματογράφο


Albert 2 Pro

Αναβαθμίστε το κατάστημά σας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και προτείνετε στους πελάτες σας ορθωτικά πέλματα της Aetrex για τη βέλτιστη άνεση κατά τη διάρκεια της καθημερινότητάς τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ AETREX

Όλα όσα θα μπορούσατε να χρειαστείτε για μια μοναδική εμπειρία μέσα στο κατάστημα.

ΑΠΛΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΑΡΩΣΗΣ

Η γρήγορη διαδικασία σάρωσης, σε μόλις 10 δευτερολέπτα, συλλαμβάνει ακριβή δεδομένα σχετικά με τα πόδια των πελατών σας, για να σας βοηθήσει να βρείτε τα σωστά παπούτσια ή ορθωτικά πέλματα.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Δημιουργεί μια μοναδική διαδραστική εμπειρία στο κατάστημα. Οι πελάτες σας θα λατρέψουν να αλληλεπιδρούν με το λογισμικό και να μαθαίνουν για τα πόδια τους.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Η τεχνολογία Aetrex προσφέρει σημαντικές πρόσθετες πωλήσεις για εμπόρους λιανικής με τα ορθωτικά πέλματα Aetrex, μια σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας που παρέχει αυθεντικά οφέλη στους πελάτες σας.
Πελματογράφος Aetrex Albert 2 Pro

ALBERT 2 PRO

Αν αναζητάτε ένα εργαλείο που θα αυξήσει την παραγωγικότητα και θα βελτιώσει την εμπειρία των πελατών σας, ο Albert 2 Pro είναι η ιδανική λύση. Με τη χρήση του 3d πελματογράφου, οι πελάτες σας θα έχουν πρόσβαση σε ακριβέστερη και πιο πλήρη εξέταση του ποδιού τους, η οποία θα οδηγήσει σε μια πιο αποτελεσματική και προσαρμοσμένη λύση για τις ανάγκες τους. 

Απλός και γρήγορος, ο πελματογράφος αυτός ενσωματώνει όλες τις τεχνολογικές λειτουργίες και τα οφέλη που χρειάζεστε για να παρέχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες σας.

  • 3D Μετρήσεις
  • Δυναμική & Στατική Ανάλυση
  • Σύγκριση Πριν & Μετά Πέλματα – Πιέσεις
  • ΑΙ Προτάσεις Ορθωτικών Πελμάτων και Παπουτσιών

ALBERT PRESSURE

Ο πελματογράφος Albert Pressure, έχει σχεδιαστεί για να μετράει με ακρίβεια τα σημεία πίεσης και τον τύπο καμάρας, και επιλέγει τα ιδανικά ορθωτικά πέλματα Aetrex, σύμφωνα με τα ατομικά χαρακτηριστικά του κάθε ποδιού.

  • Δυναμική & Στατική Ανάλυση
  • Σύγκριση Πριν & Μετά Πέλματα – Πιέσεις
  • ΑΙ Προτάσεις Ορθωτικών Πελμάτων
Πελματογράφος Aetrex Albert Pressure
Πελματογράφοι Aetrex

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την εμπειρία των πελατών σας με την Aetrex;

Μάθετε πώς η Aetrex μπορεί να σας βοηθήσει να προσφέρετε στους πελάτες σας μια μοναδική εμπειρία άνεσης, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα του καταστήματός σας και αυξάνοντας την ικανοποίηση των πελατών σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης!
Επικοινωνήστε μαζί μας
Τσαγιαννίδης Ορθοπεδικά - Ιατρικά

Επίσημος διανομέας της Aetrex Worldwide Inc., στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Copyright © Tsagiannidis Medical. All rights reserved.