Γνωριστε τα

Lynco Orthotics

To #1 σύστημα ορθωτικών πελμάτων
στην αγορά σήμερα.

Τα πέλματα Lynco αναγνωρίζονται ως το #1 ορθωτικό σύστημα στην αγορά σήμερα και προτείνονται από ποδίατρους και γιατρούς παγκοσμίως.

Σύμφωνα με μελέτες, 6 στους 10 ανθρώπους έχουν πόνο στα πόδια ή αισθάνονται άβολα όταν περπατάνε. Το σύστημα iStep και τα πέλματα Lynco, προσφέρουν γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις στα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα.

Πελματογράφηση με τον iStep

30 δευτερόλεπτα για
μια καλύτερη ζωή

Μόνο τόσο χρειάζεται ο πελματογράφος iStep, για να βρει την ανατομία του δικού σας ποδιού και να σας προτείνει πώς να πετύχετε τη μέγιστη άνεση στα υποδήματά σας.

Πέλματα Lynco

Μειώστε την κόπωση
στα πόδια

Το πέλματα Lynco σας παρέχουν αξεπέραστη άνεση, υποστήριξη και σωστή ευθυγράμμιση σώματος με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δικού σας ποδιού.

Ορθωτικά πέλματα για όλους!

Τα ορθωτικά πέλματα Lynco δεν απευθύνονται μόνο σε άτομα με παθήσεις στα πόδια, αλλά και σε όλους εσάς που αθλείστε, που κινείστε, που στέκεστε. Η σωστή τοποθέτηση του πέλματος σας θα προλάβει τυχόν παθήσεις και είτε έχετε χαμηλή, μέτρια ή ψηλή καμάρα, είτε δέχεστε πιέσεις στα μετατάρσια είτε όχι, τα κατάλληλα πέλματα Lynco θα σας ωφελήσουν όσο δεν φαντάζεστε.

Απλά δοκιμάστε τα!

Πρωτοποριακή Καμάρα Lynco

Στρατηγικά τοποθετημένη καμάρα Lynco, εκεί που πραγματικά την χρειάζεστε, για σωστή υποστήριξη όλου του σώματος σας από την βάση του.

Πέλματα Lynco

Ευθυγράμμιση του σώματος

Βιομηχανολογικά αποτελεσματικό πέλμα, με βάση τις ιδιαιτερότητες του ποδιού σας, ωστε να βοηθά στην σωστή ευθυγράμμιση όλου του σώματος.

Πέλματα Lynco

Ανακούφιση από τον πόνο

Η καμάρα Lynco και η σωστή ευθυγράμμιση, ανακουφίζουν την πελματιαία απονευρωσίτιδα, τον πόνο στην περιοχή της καμάρας και αποτρέπουν τις συνέπειες της ορθοστασίας.

Υψηλής ποιότητας κατασκευή

Τα ορθωτικά πέλματα Lynco, κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά, για να εξασφαλιστεί η ανθεκτικότητα και η σωστή υποστήριξη. Κάθε πέλμα ανάλογα με την χρήση του έχει εκείνα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που θα σας δώσουν οτι χρειάζεστε.

CopperGuard®

Το αντιμικροβιακό κάλυμμα CopperGuard, προστατεύει από βακτήρια και μήκυτες και προλαμβάνει τις οσμές.

Pro-Shox® / IQ150™ *

Κεντρικό στρώμα για εξασφάλιση άνεσης και απορρόφησης κραδασμών.

AeroCell™ / AeroCellIQ150™ / Poron® *

Βάση πολυουρεθάνης που παρέχει υποστήριξη, βελτιωμένη ανθεκτικότητα και διατήρηση σχήματος.

* Οι προδιαγραφές εξαρτώνται από τον τύπο του κάθε πέλματος.
Πέλματα Aetrex Lynco

Ποια πέλματα είναι κατάλληλα για εσάς;

 • 1

  Βρειτε ενα σημειο με την τεχνολογια iStep

  Οι πελματογράφοι iStep και τα ορθωτικά πέλματα Lynco, μπορούν να βρεθούν σε καταστήματα υποδημάτων, αθλητικών ειδών, ιατρικών ειδών, φαρμακεία και φυσιοθεραπευτήρια.

 • 2

  Ανεβειτε στον πελματογραφο iStep

  Ο πελματογράφος προσδιορίζει με ακρίβεια, τα ιδιαίτερα γνωρίσματα του ποδιού σας.

 • 3

  Βρειτε το ιδανικο πελμα για εσας

  Μετά τη πελματογράφηση, το σύστημα επιλέγει το ιδανικό πέλμα για εσάς, το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε αμέσως.

4

Επιλεξτε το στυλ που σας ταιριαζει

Casual Series

Ο μέσος άνθρωπος κάνει 8.000-10.000 βήματα την ημέρα, οπότε, ο πόνος στα πόδια είναι συχνό φαινόμενο. Δεν είναι όμως και φυσιολογικό... Τα ορθωτικά πέλματα Lynco συμβάλλουν στη μείωση του πόνου και των επιπτώσεων στη μέση και τον αυχένα, στη σωστή στήριξη του πέλματος, στη βελτίωση της βάδισης και στη σωστή ευθυγράμμιση όλου του σώματός μας.

Ιδανικό για εσάς που απαιτείτε εξαιρετική άνεση φορώντας τα καθημερινά σας υποδήματα.

Iamge Description

Memory Foam Series

Η καθημερινή ορθοστασία, ιδίως στα επαγγέλματα που την απαιτούν καθημερινά, προκαλεί δυσφορία και κόπωση. Εφόσον λοιπόν, οι συνθήκες της δουλειάς σας είναι δεδομένες, επενδύστε σε ένα ορθωτικό πέλμα Lynco, που θα σας ανακουφίσει και θα σας προσφέρει πραγματική διαφορά.

Ιδανικό για εσάς που είστε συνέχεια στο πόδι και νιώθετε καθημερινά τις επιπτώσεις της ορθοστασίας.

Iamge Description

Compete Series

Το τρέξιμο σχεδόν τριπλασιάζει την πίεση σε κάθε εκατοστό του ποδιού σας. Τα ορθωτικά πέματα Lynco συμβάλλουν στη μέγιστη αποτελεσματικότητα των μυών των ποδιών, των αρθρώσεων και των οστών, ενώ παράλληλα βοηθούν στην πρόληψη τραυματισμών στα πόδια, το ισχίο και τη μέση, στην απορρόφηση των κραδασμών, χωρίς να επηρεάζεται στο ελάχιστο η απόδοσή σας.

Ιδανικό για αθλητές και δραστήρια άτομα που ακολουθούν έναν fit και ενεργητικό τρόπο ζωής.

Iamge Description

Fashion Series

Ποιός είπε πως δε μπορούμε να ενσωματώσουμε πέλμα στις γόβες, που να παίρνει όλη την πίεση που νιώθετε στο μπροστινό μέρος και να την κάνει ανακατανομή; Ήρθε το ελαφρύ, ανθεκτικό ορθωτικό πέλμα ¾ Fashion Series, ειδικό για γυναικείες γόβες και μπαλαρίνες, μοκασίνια ανδρικά και γυναικεία, όπου δηλαδή δε μπορεί να ενσωματωθεί κάποιο από τα ολόκληρα ορθωτικά πέλματα Lynco. Θέλουμε να επωφεληθείτε από τη στρατηγικά τοποθετημένη καμάρα Lynco σε όλα σας τα κλειστά παπούτσια... Ναι, και στις γόβες!!!

Ιδανικό για γόβες, μπαλαρίνες, μοκασίνια και όλα τα υποδήματα στα οποία δεν προσαρμόζονται πέλματα.

Iamge Description

Thinsoles Series

Τα ορθωτικά πέλματα Aetrex Thinsoles έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στήριξη και άνεση σε είδη υποδημάτων που κανονικά δεν θα μπορούσαν να ενσωματώσουν ορθωτικό πέλμα. Είναι δηλαδή ιδανικά για υποδήματα με λίγο ή καθόλου βάθος, όπως μπαλαρίνες, μοκασίνια ή ποδοσφαιρικά υποδήματα. Αυτά τα καινοτόμα ορθωτικά πέλματα, έχουν εξαιρετικά λεπτό προφίλ, ώστε να προσφέρουν ανακούφιση, ενώ αφήνουν χώρο μπροστά στα δάχτυλα.

Η στρατηγικά τοποθετημένη καμάρα Lynco που είναι σήμα κατατεθέν των ορθωτικών της Aetrex, βοηθά στην ισορροπία των ποδιών σας και ευθυγραμμίζει το σώμα σας. Αποτρέπει τις κοινές παθήσεις των ποδιών όπως η πελματιαία απονευρωσίτιδα, ο πόνος των αρθρώσεων και η μεταταρσιαλγία. Σχεδιασμένα με κάλυμμα μικροϊνών και ύφανση κατά της υγρασίας, δημιουργούν ένα υγιές περιβάλλον στο εσωτερικό των υποδημάτων.

Iamge Description

Kids Series

H παιδική σειρα L420, το πλέον ελαφρύ και ανθεκτικό ορθωτικό, παρέχει εξαιρετική προστασία, απορρόφηση κραδασμών και σωστή υποστήριξη της καμάρας κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων των παιδιών. Παρέχει βέλτιστη στήριξη και απαράμιλλη άνεση και βοηθά το πόδι με βλαισοπλατυποδία να εξισορροπηθεί, να βελτιωθεί η συνολική στάση του σώματος του και να αισθάνεται το παιδί υπέροχα ανά πάσα στιγμή, ακόμα και μετά από τις αθλητικές του δραστηριότητες.

Με την πρωτοποριακή καμάρα Lynco, σημα κατατεθέν των ορθωτικών πελμάτων Aetrex και τακουνάκι στο πίσω μέρος είναι το πλέον κατάλληλο για παιδιά με χαμηλές καμάρες ή επίπεδα πόδια.

Iamge Description