Κωδικός: 036505.2

Aetrex Izzy Γυναικείες Παντόφλες Light Gold

71,96 €89,95 €
20% off
Χρώμα
Μέγεθος
Άμεσα διαθέσιμο

ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ

Στενά πόδια

Πελματιαία Απονευρωσίτιδα

Κοιλοποδία

Πόνο στην Καμάρα

Πλατυποδία

Σφυροδακτυλία

Κότσι

Πόνο στην Φτέρνα

Φαρδιά πόδια

Μεταταρσαλγία

Aetrex Izzy Γυναικείες Παντόφλες Light Gold

SKU: SE224

Έτοιμες για το καλοκαίρι; Η Izzy είναι μια ευκολοφόρετη γυναικεία παντόφλα, που θα σας προσφέρει άνεση και στήριξη όλη τη σεζόν! Διαθέτοντας ενσωματωμένη υποστήριξη καμάρας για να διατηρείτε το σώμα σας ευθυγραμμισμένο και ένα εξαιρετικά μαλακό επάνω κάλυμμα από μικροΐνες για να σας εξασφαλίσει άνεση, η Izzy θα γίνει η αγαπημένη σας καλοκαιρινή παντόφλαΧαρακτηριστικά από το ορθωτικό σύστημα Aetrex:

  • Η στήριξη της καμάρας βοηθά στη σταθεροποίηση και ευθυγράμμιση των ποδιών.
  • Η στήριξη της καμάρας βοηθά στην ανακούφιση του πόνου στα πόδια και της πελματιαίας απονευρωσίτιδας.
  • Κατασκευασμένα απο αφρό Ultrasky™ EVA για αντικραδασμική προστασία και κορυφαία άνεση.

Χαρακτηριστικά:

  • Εύκολο ρυθμιζόμενο κλείσιμο με Velkro και ιμάντας με ελαστική πλέξη
  • Επάνω στρώμα υλικού κατασκευής: Δερματίνη
  • Ενδιάμεσο στρώμα υλικού κατασκευής: Ελαφρύς αφρός UltraSky EVA για άνεση και ανθεκτικότητα
  • Επένδυση από μικροίνες που έχουν επεξεργαστεί με αντικροβιακή τεχνολογία για να αποτρέπουν τις καθημερινές οσμές.
  • Εξωτερικό στρώμα υλικού κατασκευής: Καουτσούκ για άνεση και ανθεκτικότητα
  • Αφαιρούμενο ορθωτικό πέλμα: Όχι
  • Ύψος τακουνιού: 2.79cm

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Στήριξη καμάρας

Ο σχεδιασμός της γυναικείας παντόφλας Izzy έχει ως στόχο να υποστηρίξει τη φυσική ευθυγράμμιση του σώματος. Η καμάρα Aetrex είναι στρατηγικά τοποθετημένη στο πέδιλο για να παρέχει υποστήριξη και ανακούφιση από τον πόνο στη φτέρνα ή στην καμάρα. Το ύψος και το περίγραμμα του ορθωτικού πέλματος ευθυγραμμίζονται στο κατάλληλο σημείο για να υποστηρίζουν το σώμα μας από το έδαφος και να ανακουφίζουν από την πελματιαία απονευρωσίτιδα και τον κοινό πόνο στη φτέρνα ή στην καμάρα.

Προσαρμοστικότητα για όλους

Εύκολο στη χρήση, τα ρυθμιζόμενα λουράκια με Velkro που διαθέτει η γυναικεία παντόφλα Izzy, βοηθούν στην εφαρμογή σε πολλαπλά πλάτη, καθώς μπορούν να μειωθούν ή να επεκταθούν τα λουριά.

Αντιμικροβιακή Τεχνολογία

Τα υλικά κατασκευής έχουν υποστεί επεξεργασία με αντιμικροβιακή τεχνολογία για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των καθημερινών οσμών.

Ανακούφιση στο κότσι

Οι ιμάντες σε αυτή την ανατομική παντόφλα είναι στρατηγικά τοποθετημένοι, έτσι ώστε να παρέχουν ένα κενό στο κότσι και η περιοχή να μένει χωρίς πίεση ή περιορισμό. Σας προσφέρει άνεση εκεί που το χρειάζεστε περισσότερο!

Αφρός μνήμης

Ένα υλικό πολύ μαλακό που προσαρμόζεται στο πόδι σας, βοηθώντας στην ομοιόμορφη κατανομή του βάρους και παρέχοντας απόλυτη άνεση.

Άφθονος χώρος για τα δάχτυλα

Αυτές οι ανατομικές παντόφλες, παρέχουν άφθονο χώρο για τα πόδια σας και είναι ευεργετικά για παθήσεις όπως η σφυροδακτυλία.

Αναγνωρίζονται και εγκρίνονται από την Αμερικανική Ποδιατρική Εταιρεία

Τα ορθωτικά πέλματα της Aetrex συνιστώνται από γιατρούς και ποδίατρους παγκοσμίως, ως το # 1 ορθωτικό σύστημα. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν ότι τα πέλματα Aetrex, παρέχουν τον πιο εύκολο, οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο για μέγιστη άνεση και υποστήριξη εντός των υποδημάτων τους.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

Στοχευμένη Στήριξη Καμάρας

Η υποστήριξη της καμάρας στη σωστή θέση είναι ζωτικής σημασίας. Κοιτώντας τα ξυπόλητα πόδια μας, η κορυφή της καμάρας φαίνεται να βρίσκεται στη μέση του ποδιού. Στην πραγματικότητα όμως η κορυφή βρίσκεται πιο πίσω. Το σχήμα, η θέση και τo ύψος της μοναδικής υποστήριξης καμάρας των πελμάτων της Aetrex, ευθυγραμμίζονται στη σωστή θέση για να βοηθήσουν στην υποστήριξη του σώματός μας από το έδαφος προς τα πάνω. Η θέση της καμάρας στα πέλματα Aetrex έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην ανακούφιση από την πελματιαία απονευρωσίτιδα και τον κοινό πόνο στη φτέρνα ή την καμάρα. Επιπλέον, βοηθάει στην υποστήριξη της φυσικής ευθυγράμμισης, μειώνοντας την πίεση στα γόνατα, τα ισχία και τη μέση μας.

Τσαγιαννίδης Ορθοπεδικά - Ιατρικά

Επίσημος διανομέας της Aetrex Worldwide Inc., στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Copyright © Tsagiannidis Medical. All rights reserved.