+1
Κωδικός: 034163.7

Aetrex Maui Ορθωτικά Flips Γυναικεία Aqua

35,00 €
Χρώμα
Μέγεθος
Άμεσα διαθέσιμο
Τα Lynco Flips θα σας προσφέρουν εκπληκτική άνεση. Eίναι κατασκευασμένα από EVA με έγχυση UltraSky™ για εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών και ανθεκτικότητα. Η διχάλα ανάμεσα στα δάχτυλα που μπορεί να είναι...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ

Απορρόφηση Κραδασμών

Πόνο στην Καμάρα

Πελματιαία Απονευρωσίτιδα

Μεταταρσαλγία

Πόνο στην Φτέρνα

Aetrex Maui Ορθωτικά Flips Γυναικεία Aqua

SKU: L3200W

Οι ανατομικές γυναικείες σαγιονάρες Aetrex Flips είναι κατασκευασμένές από EVA με έγχυση UltraSky™ για άκρως απαλή αίσθηση, απορρόφηση κραδασμών και πολύ μεγάλη αντοχή. Η διχάλα που προκαλεί δυσφορία σε άλλες γυναικείες σαγιονάρες, σχεδιάστηκε ειδικά με εξαιρετικά μαλακό αφρό για να διατηρεί τα δάχτυλά σας άνετα όλη μέρα. Με τις ανατομικές σαγιονάρες Aetrex Flips θα νιώθετε σαν να περπατάτε στα σύννεφα και θα απολαμβάνετε την πιο άνετη εμπειρία στο περπάτημα.Χαρακτηριστικά του ορθωτικού συστήματος Aetrex Cobra που είναι ενσωματωμένο σε κάθε υπόδημα::

 • Η στήριξη της καμάρας βοηθά στη σταθεροποίηση και ευθυγράμμιση των ποδιών.
 • Η στήριξη της καμάρας βοηθά στην ανακούφιση του πόνου στα πόδια και της πελματιαίας απονευρωσίτιδας.
 • Στήριγμα στο μπροστινό μέρος του ποδιού για τη μείωση της δυσφορίας των μεταταρσίων
 • Κατασκευασμένα απο αφρό Ultrasky™ EVA για αντικραδασμική προστασία και κορυφαία άνεση.
 • Ειδικά σχεδιασμένα για το πίσω μέρος του ποδιού, ώστε να αγκαλιάζουν τη φτέρνα σας και να μειώνουν την πίεση.


Χαρακτηριστικά:

 • Υλικό: Ελαφρύς αφρός UltraSky EVA για άνεση και ανθεκτικότητα
 • Μαλακή επένδυση στα δάχτυλα των ποδιών για επιπλέον άνεση
 • Εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών για πρόληψη τραυματισμών και την παροχή απαράμιλλης υποστήριξης
 • Η εξωτερική σόλα διπλής πυκνότητας παρέχει ανακούφιση από την πίεση και απορρόφηση κραδασμών στις περιοχές του μεταταρσίου και της φτέρνας
 • Αδιάβροχη κατασκευή
 • Αφαιρούμενο ορθωτικό πέλμα: Όχι
 • Ύψος τακουνιού: 2.85cm


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Στήριξη καμάρας

Ο σχεδιασμός του παπουτσιού έχει ως στόχο να υποστηρίξει τη φυσική ευθυγράμμιση του σώματος. Η καμάρα Aetrex είναι στρατηγικά τοποθετημένη στο παπούτσι για να παρέχει υποστήριξη και ανακούφιση από τον πόνο στη φτέρνα ή στην καμάρα. Το ύψος και το περίγραμμα του ορθωτικού πέλματος ευθυγραμμίζονται στο κατάλληλο σημείο για να υποστηρίζουν το σώμα μας από το έδαφος και να ανακουφίζουν από την πελματιαία απονευρωσίτιδα και τον κοινό πόνο στη φτέρνα ή στην καμάρα.

Πλήρης υποστήριξη κάτω από τα πόδια

Η ορθωτική τεχνολογία Cobra παρέχει μια ειδική σχεδίαση με κενό στην περιοχή της φτέρνας, προσφέροντας άνεση και ανακούφιση από την πίεση της φτέρνας. Παράλληλα, παρέχει υποστήριξη στο μετατάρσιο για να ενισχύσει τη φυσική ευθυγράμμιση των ποδιών.

Απορρόφηση κραδασμών στο μπροστινό μέρος του ποδιού

Η ανατομική σαγιονάρα μας διαθέτει αντικραδασμική προστασία στο μπροστινό μέρος του ποδιού για να παρέχει επιπλέον προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της κίνησης.

Αδιάβροχο

Τα αδιάβροχα υλικά κατασκευής των Aetrex Flips, βοηθούν αυτήν την ανατομική σαγιονάρα να στεγνώσει εύκολα ακόμη κι αν έχει έρθει σε επαφή με πολύ νερό!

Αναγνωρίζονται και εγκρίνονται από την Αμερικανική Ποδιατρική Εταιρεία

Τα ορθωτικά πέλματα της Aetrex συνιστώνται από γιατρούς και ποδίατρους παγκοσμίως, ως το # 1 ορθωτικό σύστημα. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν ότι τα πέλματα Aetrex, παρέχουν τον πιο εύκολο, οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο για μέγιστη άνεση και υποστήριξη εντός των υποδημάτων τους.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

Στοχευμένη Στήριξη Καμάρας

Η υποστήριξη της καμάρας στη σωστή θέση είναι ζωτικής σημασίας. Κοιτώντας τα ξυπόλητα πόδια μας, η κορυφή της καμάρας φαίνεται να βρίσκεται στη μέση του ποδιού. Στην πραγματικότητα όμως η κορυφή βρίσκεται πιο πίσω. Το σχήμα, η θέση και τo ύψος της μοναδικής υποστήριξης καμάρας των πελμάτων της Aetrex, ευθυγραμμίζονται στη σωστή θέση για να βοηθήσουν στην υποστήριξη του σώματός μας από το έδαφος προς τα πάνω. Η θέση της καμάρας στα πέλματα Aetrex έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην ανακούφιση από την πελματιαία απονευρωσίτιδα και τον κοινό πόνο στη φτέρνα ή την καμάρα. Επιπλέον, βοηθάει στην υποστήριξη της φυσικής ευθυγράμμισης, μειώνοντας την πίεση στα γόνατα, τα ισχία και τη μέση μας.

Τσαγιαννίδης Ορθοπεδικά - Ιατρικά

Επίσημος διανομέας της Aetrex Worldwide Inc., στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Copyright © Tsagiannidis Medical. All rights reserved.