Στα χρόνια της Apex ο ιδιοκτήτης της Αetrex Richard Schwartz, παρατήρησε πως το 95% των custom ορθωτικών που κατασκεύαζαν είχαν τέσσερα πολύ συγκεκριμένα γνωρίσματα.

Η διαφοροποίηση τους προερχόταν:

  • από την καμάρα του ποδιού
  • από το μήκος του ποδιού (Νο)
  • και από τις πιέσεις

Τρεις απλοί παράγοντες λοιπόν όριζαν ποιο πέλμα θα έπρεπε να κατασκευαστεί. Κι αυτοί οι τρείς παράγοντες μπορούσαν να εξυπηρετήσουν το 95% των περιπτώσεων, οπότε η ιδέα των Lyncos γεννήθηκε. Δηλαδή συγκεκριμένα είδη προκατασκευασμένων ορθωτικών που να προσφέρουν την απαραίτητη στήριξη από το έδαφος και πάνω, σε όλα τα διαθέσιμα νούμερα με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ποδιών!

Το ένα κοινό που χρειάζονταν όλοι οι καταναλωτές, ανεξαιρέτως ιδιαίτερων χαρακτηριστικών ήταν η πρωτοποριακή καμάρα Lynco. Ένα γνώρισμα που δεν θα συναντήσετε σε κανένα άλλο πέλμα στην αγορά, γενικευμένο ή ειδικά προσαρμοσμένο.

Τα Lyncos διαθέτουν την στήριξη της καμάρας στο πίσω μέρος ακριβώς κάτω από τον αστράγαλο και όχι στο μέσο όπου εσφαλμένα νομίζουμε πως βρίσκετε η κορυφή της ποδικής καμάρας. Αν αφαιρέσουμε δηλαδή το δέρμα και τους μυς και κοιτάξουμε τα κόκκαλα σε ένα πρόπλασμα ποδιού θα δούμε πως η κορυφή (apex) βρίσκεται πιο πίσω.

Η πρωτοποριακή καμάρα Lynco εκεί που πραγματικά την χρειάζεστε.Η πρωτοποριακή καμάρα Lynco εκεί που πραγματικά την χρειάζεστε.

Αυτή λοιπόν η πρωτοπορία των Lyncos είναι κοινό γνώρισμα όλων των πελμάτων, ανεξαρτήτως κωδικού που μπορεί να σας αντιστοιχεί ,δηλαδή το ότι η στήριξη της καμάρας είναι εκεί που πραγματικά την χρειαζόμαστε δηλαδή στο πίσω μέρος του ποδιού. Αυτό από μόνο του είναι το πιο σημαντικό γνώρισμα των Lyncos, και προσφέρει ευθυγράμμιση του σώματος από το έδαφος και πάνω. Εν συνεχεία ανάλογα με το ύψος της καμάρας που θα καταγραφεί κατά την εξέταση και ανάλογα με τις πιέσεις που θα δούμε , ο πελμάτογράφος προτείνει το κατάλληλο πέλμα από την μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε. Το πέλμα αυτό είναι διαθέσιμο για να το δοκιμάσετε και να νιώσετε αμέσως την διαφορά , αλλά όχι  μόνο. Αφού γίνει η επιλογή ξαναανέβαινετε στον πελματογράφο μας , πατώντας επάνω στο προτεινόμενο πέλμα και βλέπετε κι εσείς ξεκάθαρα την αλλαγή στο πέλμα. 

Η απάντηση λοιπόν στο εάν ένα προκατασκευασμένο πέλμα μπορεί να σας εξυπηρετήσει είναι ναί και αρκεί να έρθετε να κάνετε μια πελματογράφηση για να το διαπιστώσετε κι εσείς!!! Τα πέλματα Aetrex για να προσφέρούν ακόμα περισσότερη άνεση, έχουν πάνω απο το ειδικο καλούπι τους, memory foam και απο πάνω αντιμικροβιακο κάλυμμα απο ίνες χαλκού για απόλυτη προστασία εντος των υποδηματων αλλα και κατα την δοκιμή!!!!

Σήμερα τα Lyncos της Aetrex είναι το #1 ορθωτικό σύστημα παγκοσμίως , φοριούνται από εκατομμύρια καταναλωτές και συνιστώνται από επαγγελματίες υγείας, ορθοπεδικούς και ποδιάτρους σε όλο τον κόσμο.

Τσαγιαννίδης Ορθοπεδικά - Ιατρικά

Επίσημος διανομέας της Aetrex Worldwide Inc., στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Copyright © Tsagiannidis Medical. All rights reserved.