Κι αν είχες την δυνατότητα να μετατρέψεις τα ήδη υπάρχοντα αθλητικά σου σε παπούτσια ειδικά για πελματιαία απονευρωσίτιδα; Τα ορθωτικά πέλματα compete ιδανικά για αθλητές, δρομείς και δραστήρια άτομα που ακολουθούν έναν fit και ενεργητικό τρόπο ζωής βοηθάνε στην ανακούφιση της πελματιαίας απονευρωσίτιδας. Στηρίζουν το πόδι και μειώνουν το επαναλαμβανόμενο στρες στην πελματιαία απονεύρωση και την καμάρα. Αυτό με την σειρά του βοηθά στη μείωση της φλεγμονής και του πόνου, παρέχοντας ανακούφιση που διαρκεί.

Η πελματιαία απονευρωσίτιδα είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας και επαναλαμβανόμενης πίεσης στο πόδι είτε από τον τρόπο ζωής μας, σαν απόρροια άσκησης ή απλά λόγω μεγάλης ηλικίας. Η επανάληψη μικροτραυμάτων στο ίδιο σημείο, οδηγεί σε χρόνια φλεγμονή.  Συχνά δεν υπάρχει μια και μοναδική σαφής αιτία.

Τα άτομα που διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο είναι εκείνα που έχουν στενές γάμπες, πόδια με ψηλή καμάρα ή πλατυποδία. Είναι επίσης συχνότερο φαινόμενο σε υπέρβαρα άτομα και σε άτομα που εκτελούν συχνά έντονες δραστηριότητες, που περιλαμβάνουν χορό ή άλματα που μπορούν να προκαλέσουν πολλούς μικρούς τραυματισμούς όπως προείπαμε.

Σύμφωνα με μελέτες, 6 στους 10 ανθρώπους έχουν πόνο στα πόδια ή αισθάνονται άβολα όταν περπατάνε. Η τεχνολογία Aetrex και τα πέλματα Lynco, προσφέρουν γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις στα προβλήματα αυτά. Αν λοιπόν είσαι στην αναζήτηση για παπούτσια για πελματιαία απονευρωσίτιδα , δοκίμασε κι εσύ τα ορθωτικά πέλματα Lyncos της Aetrex, την Νο 1 λύση στο πρόβλημα της πελματιαίας απονευρωσίτιδας. Αναγνωρίζονται ως το #1 ορθωτικό σύστημα στην αγορά σήμερα και προτείνονται από ποδιάτρους και γιατρούς παγκοσμίως.

Για απόλυτη ανακούφιση συνδύασε τα πέλματα σου με Aetrex slides, ιδανικές παντόφλες για την πελματιαία απονευρωσίτιδα για χρήση στο σπίτι με τα Ηealthy-3 προτερήματα:

1. ειδική διαμόρφωση στη φτέρνα, για απορρόφηση κραδασμών και απόσβεση των πιέσεων.

2. πρωτοποριακή καμάρα Lynco, που στηρίζει το πόδι για σωστή στάση όλου του σώματος.

3. απίστευτα μαλακό μαξιλαράκι μεταταρσίου, για ανακατανομή των πιέσεων, ώστε να μην νιώθετε κούραση και πόνο.

Τα Aetrex slides για τις ώρες που περνάς στο σπίτι και τα ορθωτικά πέλματα για τις προπονήσεις σου και τις ώρες εκτός σπιτιού θα σου προσφέρουν την ανακούφιση που αναζητάς.

Αν θες και εσύ να δεις υποδήματα ειδικά για πελματιαία απονευρωσίτιδα, δεν έχεις παρά να μπεις εδώ:

Υποδήματα Ιδανικά για Πελματιαία Απονευρωσίτιδα (aetrex.gr)

Τσαγιαννίδης Ορθοπεδικά - Ιατρικά

Επίσημος διανομέας της Aetrex Worldwide Inc., στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Copyright © Tsagiannidis Medical. All rights reserved.