Τα υποδήματα της Aetrex υπόσχονται υγεία των ποδιών σας, άνεση αλλά και στυλ όταν τα φοράτε. Τι τα κάνει όμως να διαφέρουν από τα κοινά παπούτσια που μπορείτε να βρείτε σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή κατάστημα; Το μυστικό της Aetrex για άνετα και ποιοτικά παπούτσια αποτελεί η τεχνολογία, η τεχνογνωσία αλλά και η πολυετής εμπειρία στο ορθωτικό πέλμα.

Η Aetrex διαθέτει πελματογράφους από τους οποίους λαμβάνει καθημερινά αμέτρητα δεδομένα , τα οποία στην συνέχεια τα χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει υποδήματα που ταιριάζουν καλύτερα και εξυπηρετούν διάφορους τύπους ποδιών.

Με τη συμβολή αυτών των δεδομένων, έχουν σχεδιαστεί μοντέλα παπουτσιών που βοηθάνε στην αντιμετώπιση αλλά και ανακούφιση διαφόρων παθήσεων των ποδιών. Όπως για παράδειγμα πλατυποδία, πρησμένα πόδια , μεταταρσαλγία κ.τ.λ.

Eπίσης όλα τα υποδήματα Aetrex διαθέτουν την πρωτοποριακή καμάρα Lynco, που στηρίζει το πόδι για σωστή στάση όλου του σώματος. Η καμάρα Lynco είναι μια καινοτομία της Aetrex. Βρίσκεται στο σημείο που πραγματικά την χρειαζόμαστε και όχι εκεί που νομίζουμε ότι θα έπρεπε να βρίσκεται. Η στήριξη της καμάρας στο σωστό σημείο χαρίζει ευθυγράμμιση στο σώμα από το έδαφος και πάνω.

Σε ένα Aetrex Center που διαθέτει πελματογράφο, μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά του δικού σας ποδιού, με μεγάλο όφελος για εσάς. Αναρωτιέστε ακόμα γιατί; Η έξυπνη τεχνολογία σάρωσης που χρησιμοποιεί η Aetrex θα αποκαλύψει τα σημεία πίεσης , τον τύπο της καμάρας και το μήκος του ποδιού. Κατέχοντας αυτές τις πληροφορίες, μπορεί να σας προτείνει το κατάλληλο πέλμα που ταιριάζει στο πόδι σας και θα ανακουφίσει τον πόνο στα σημεία πίεσης, θα ευθυγραμμίσει τον τρόπο που πατάτε και θα προσφέρει άνεση, αλλά θα σας δοθεί και η ευκαιρία να δοκιμάσετε τα απίστευτα ελαφριά και ανατομικά υποδήματα Aetrex.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν ότι τα πέλματα Lynco Orthotics της Aetrex, τα flips και τα ορθωτικά υποδήματα της, παρέχουν τον πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για μέγιστη άνεση και υποστήριξη. 

Σίγουρα σας έχει τύχει τα ολοκαίνουριά σας παπούτσια να αποδεικνύονται άβολα ή να μην αρμόζουν σωστά στο σχήμα του ποδιού σας… ίσως και να αναρωτιέστε αν η μόδα μπορεί να συμβαδίσει με την άνεση. Με την Aetrex λοιπόν υπάρχει τρόπος να βάλετε τέλος στην αναζήτησή σας για άνεση και ανακούφιση από τον πόνο!!!

Και επειδή γνωρίζουμε καλά ότι ένα μοδάτο σχέδιο αποτελεί σημαντικό κριτήριο για την αγορά ενός παπουτσιού, σας εγγυόμαστε ότι τα σχέδια της Aetrex θα σας εντυπωσιάσουν….

Επιπλέον, τα ορθωτικά της πέλματα μπορούν να εφαρμόσουν σε όλους τους τύπους  παπουτσιών που ήδη διαθέτετε …Ακόμα και στις γόβες!!!

Τσαγιαννίδης Ορθοπεδικά - Ιατρικά

Επίσημος διανομέας της Aetrex Worldwide Inc., στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Copyright © Tsagiannidis Medical. All rights reserved.